júl
25

Asszem most megoszthatók a posztok Facebukon, hogyha tetszik nektek. Asszem. Majd meglessük ^^

Igazából fogyatkoznak az írásra érdemes témák, főleg, hogy nyár van, rossz idő, itthon ülök.

Voltunk ma vásárolni, és mikor a kocsit toltam vissza, megláttam egy nőt, amint zokniját a nagylábujja mellé begyűrve tangapapucsban flangál.
Nem kötelességem megszólni, nem vagyok trendőr, és soha nem is lennék. Viszont aki így elmegy valahova, most komolyan, nem néz tükörbe, vagy azt hiszi ez így tök menő? Jó, nem menő-korú nő volt, de akkor is. Egy negyvenes anyuka nem adhat magára, legalább ennyit?! Oké, oké, ő dolga. Én csak véleményt írok.

Trendőrökről jut eszembe. Van akinek tényleg arra van szüksége, hogy kamerák előtt tök idegen emberek mondják meg neki, hogy kövér, kicsi a melle, nem húzza ki magát, szar a ruhatára, tűzbe vele? Majd egy hetes lélek-test-ruha kúra után levetkőzik ruháik-zsírpárnáik és gátlásaikat, és egyszál boában pózolnak. Mindenki előtt. Rokonok, gyerekek, szülők, munkatársak, főnök, idegenek. És anyuka büszke, munkatárs irigy, főnök meg a következő héten megdug vagy kirúg.

Lehet át fogom írni a címet LMS's oppinion-ra. Elvégre is, az életemből vajmi kevés van leírva, annál több a véleményem. Remélem lehet változtatni... *gondolkodó fej*

Hőség volt, meleg volt, riadó, etc. Most hideg van, fúj a szél, esik az eső, és egyik se jó. Semmi sem jó most. A szobámat akarom, a gépemet, az asztalomat. Fent lenni, ülni, olvasni, onnan gépezni. Ott aludni, ott ébredni, a cuccaimat a helyén tudni.
Azt akarom, hogy vége legyen már ennek az egésznek.

Ehhez képest most, hogy lehetne mit segíteni, itt ülünk lent a nővérkémmel, és boroskólát iszunk és semmi kedvünk megmozdulni se. Illetve, ő azt mondja mindjárt megy segíteni. Számolom a perceket. -.-'

Gondolkoztam azon hogy írok egy... jelmagyarázat-posztot. Jelmagyarázat bekezdés lesz belőle.
-.-' ~ Fárasztó!
^^ ~ Kedves vigyor, kínos vigyor, vagy amit akartok ^^ XD
=^.^= ~ Cukiiii ^^
*szöveg* ~ Éppen amire gondolok, és nincs ilyen karakteres-szmájlim.

Egoista picsa vagyok. Komolyan. Mondá nővérkém. Vélemények? Szeretjük egymást ^^ (L)

Jogok. Mondd valamit, írok valamit, hallok valamit. Jogok. Jogom van leírni? Jogom van továbbadni? Jogom van hozzá, hogy egyáltalán meghalljam? Szerintem van. (Szerinte nincs... ^^)
ÉN blogot írok. ÉN véleményeket, egyéb, kisebb apróbb történéseket írok le. A nevemet nem is tudod. (Jobb esetben) Csak aki közelről ismer, az tudja, ki vagyok. Miért ne lenne jogom még akár a nővéremről is írni, ha ő ezt nem engedi meg? Na jó, nem róla, hanem leírni amit mondd. Amit rólam mondd. A véleményét. *vállat von* [Nemegészen működik az előző jelmagyarázat. Chuda. (:] [Kijavítottam. xD]

Holnap buli lesz egy valakimnél, és már voltam egyszer és ez most ilyen ismétlés féle lenne, és egy drágaság aszondta nincs olyan hogy nem megyek, de a franc se tudja hogy van-e kedvem menni. Naja. Ha közkedvelt celeb lennék, olvasott bloggal vagy honlappal, szavazásra bocsátanám. De így max a kis(nagy)családom tudna szavazni, és az 5 személyből 2en ellene szavaznának, kettőt nem érdekelne, a hugom meg picurka hozzá. Nha?

Jut eszembe (jogok miatt nem írom le hogy nővérem mondott valamit és onnan) hogy akarok egy... *számol* 4. vagy 4. és 5. lukat a fülembe. Perpill úgy nézek ki, hogy a bal füleben árválkodik egy lik, a másikban meg kettő. És úgy akarom, hogy jobb fülembe négy, balba egy, vagy bal fülembe kettő a másikba meg három, vagy jobb fülembe 3 és a balba marad egyedül. Szavazás? -.-' xD

Akárhogy nézegetem a szmájli-magyarázatot, egyre jobban nem tetszik. Lehet hogy nem vagyok jó az egy szavas kifejtésekben. ^^-ez ugyanúgy jelenthet tömény iróniát is a részemről. Sőt, legtöbbször az is...

Ismeretlenekként és írott szóban nehéz ironizálni. Najó, nehéznek nem nehéz, hanem félreérthető. Ugyanis, ha azt mondom, imádom a halat, sőt, odáig vagyok érte, akkor ez egy sima kijelentő mondat. És maximum úgy jönnétek rá hogy ironizálok, ha azt mondom, hogy imádom az undorító bűzét, imádom hogy sikamlós és nyálkás és imádom hogy sütés-főzés-fűszerezés után is hal szaga és íze van. És ha még így sem jöttök rá, hogy mennyire nem szeretem, még mögé biggyesztek egy zárójeles megjegyzést, melyben ez áll: igazából utálom! vagy hogy IRÓNIA, NÍNÓ!

Épp abba akartam hagyni, de felballagtam egy portálra meglesni mi lesz a mai média-menü, és megintcsak (pedig már annyiszor megfogadtam, hogy soha többé!!) elolvastam pár kommentet. Istenem... szánalom... Aki nem tud építő rossz kritikát írni, vagy normálisan kifejezni magát, az miért csáboskodik bele az interbe? Egy mesére, akciófilmre, horrorra vagy bármire annyit írni hogy hát ez de szar volt... Oké, írja oda hogy nem tetszett neki, mert, mint mindenkinek, joga van (hülye jog...) véleményt nyilvánítani és azt közzé tenni. De az mióta vélemény, hogy szar? A vélemény az, hogy nekem nem tetszett, nekem nem jött be, szerintem (ismétlem) SZE-RIN-TEM! szar volt. Mert még nem is a trágárság, merthát, istenem, akinek a szókincse erre specializálódik, és fejlődésre képtelen, írja ezt. De akkor is... Eh.

Nem látunk, nem hallunk, nem beszélünk, de ezen elvek hirdetői vajon miért hiszik, hogy ettől pokolian okosak? Mindenesetre az álláspont kényelmes: én tudom ám, hogy mitől döcög a szekér, és nekem ez untig elég is. Majd éppen én szedegetem fel a göröngyöket az útból? Fenét, még áthajthat rajtam az ostoba kocsi.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://elemes.blog.hu/api/trackback/id/tr422174970

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lysander Nephilim 2010.07.28. 20:06:53

Szia:) Ne para, olvaslak még mindennap, csak kissé kevés időm van mostanában a net elé kerülni. Gondoltam szólok, nehogy azt hidd, hogy eltűntem :)

little miss sunshine ¤ 2010.07.30. 14:03:35

@Darklysander:
Húh, eh, szia. Köszi hogy írtál, miután nem volt az utolsó 3-4 bejegyzésnél a kommented, kezdtem aggódni ^^ (:

Lysander Nephilim 2010.07.31. 09:15:10

@little miss sunshine ¤: ne aggódj, ahogy mondani szokták: rossz pénz nem vész el. Szeretem a szavaidat olvasgatni, akár az életedből merítesz, akár csak véleményt írsz. Ja és igen van hozzá jogod. Egy olyan világban élünk, ahol talán már csak ez szabad dolog. Ráadásul TUDSZ írni, jól bánsz a szavakkal. Játszol velük én meg nézem :)
süti beállítások módosítása