júl
15

Medence felállítva, jéghideg a víz, napoztam egy pöppet. Barnulok, éljen!

Nem a legjobb fogyokúra a koplalás, de állítólag jó az allergiára. Mert amikor éhes az ember, valami olyat termel a szervezete, ami az allergia természetes ellengyógyszere. Legalábbis mindent tudó apukám eztet mondta.

Jha, de nem ám simában az allergia leküzdése miatt koplalózok-kínzózok. Allergiás vagyok a macsekukra is. Namost, ha lefogyok x kilót y idő alatt, akkor kapok macsekut. ^^ Éljen!

Ezkiezék nincsenek otthon, úgyhogy asszem lemék gyúrni a pincébe.

Itt a kedv és az idő és a lehetőség hogy írjak, és megint nem tudok semmit, amit erre méltatnék. Mi lenne, ha ez egy ilyen tengődő, üres poszt lenne? Jó, hát üres már nem lehet, bleee...

Tengődő viszont simán. Beteges az, ha egy 21 éves srác 13-14 éves csajokra bukik csak? És ha az beteges, akkor az is, hogyha 17 éves lány az idősebb pasikra bukik? Nem a mostani 18-20 éves apuci pici gazdag fia, menő kocsival-, legjobb discoba bérlettel rendelkezőkre? Hanem az éretteb, intelligens, értékekkel rendelkező korosztályra? (Oké, és aki most az 50-60 évesekre gondol, hát... csináljon amit akar!) Persze ha jobban meggondolom, akkor ilyen pasi nincs is, úgyhogy bukhatok is bárkire, cöh...

Nha, voltam lenn gyúrni és leizzadtam és utána marha jól esett a mínusz hatszáz fokos víz. (Jha, tudom. Minuszban már fagy. Békénhagytok vagy megköveztek?) És annnyira jól esett! Éljenek... tudjátok mit? Éljek én xD

Lehet hogy ezek a zárójeles "kövezzetek meg" és egyéb cuccosságaim mérhetetlen előítéleteimnek köszönhetőek. Igen. Előítéletes vagyok az emberekkel, mert hajlamosak arra hogy másokat lecsesszenek a véleményük miatt (amiről ugye már írtam), valamint igenis hajlamosak megkövezni az életfelfogás, életvitel miatt.
Meghatározni nem igazán tudom, hogy meddig tartozik valami saját megítélésünkhöz, szabadságunkhoz. Én tudom, hogy mi ez, de leírni nehéz.
Amíg nem bántasz senkit "jogosan" (erre még visszatérek), amíg nem zavarod őket tetteikben "jogosan", addig te szabadon azt teszel amit akarsz.

Namost, ez a jogosan dolog is... érdekes. Például, ha összeveszünk a nővéremmel, és megtépjük egymást, az jogos. Mindkettőnk részéről. Ha anya felpofoz mert tiszteletlen voltam, az jogos. Ha valakik összeverekednek egy csip-csup ügyön, akkor az is elfogadható még. Nem az, ha hatan összevrenek egy másikat, nem úgy. Azt se mondom, hogy azonos adottságúak, mert mi van akkor, ha egy vézna mitugrász nekiugrik egy kigyúrt állatnak? Ha olyan hülye?! Ugorjon.
Jogosan zavarni valakit valamittevése közben... Ilyenekre gondolok: egy részeg pasas lepisilja a kerítésedet, vagy belerúg a kerítésbe mert ugat a kutya a túloldalon, vagy bizburgálja a biciklid, lakatod, tulajdonod.
Szóval, végül is, ha valaki nem akar belém kötni, pontosan érti mit akarok mindezekkel a kifejtésekkel. Ha valaki pedig belém akar kötni, direkt, akkor meg mit csináljak? Halálba magyarázhatom, sosem értik majd meg.

Van egy sógorom, szegényre rájár a rúd. Ritka egy kedves, tisztességes, rendes fazon, van vagy 2-3 szakmája, és most rúgták ki, mert a kollegái köcsögösködtek vele. Azt mondták sosem dolgozott. De ha ő nem, kérdem én, akkor melyikük? Nem igazán lehet elsusmusolni egy egész temető füvének a lenyírását, vagy egy sírgödör kiásását. Igen, egy temetkezési kft-nél dolgozott, mert nem talál semmilyen munkát a végzettségeivel! Marha gáz. És most még innen is kirúgták. :( Pedig én szurkolok ám szegénynek, atomra szurkolok.

Megfogadtam, hogyha egyszer gazdag leszek, és ők még együtt lesznek nővérkémmel, akkor ő lesz az első aki kap a pénzből. Illetve hát, ők ^^ <3

Megyek etetni egyetlen dögömet, aztán tekerek a mamához, mert ott alszok ugye mostság. ^^ Písz meg a többi, életek.

Mostanra a társadalom, mint erkölcsi fék, elkopott: már a szégyen sem visszatartó erő.

A bejegyzés trackback címe:

https://elemes.blog.hu/api/trackback/id/tr82153820

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lysander Nephilim 2010.07.16. 07:56:17

Fáradtan hazaérve a munkából egyből elolvastalak. Mosolyt csaltál az arcomra, nem is akármilyet. Kezdesz olyan lenni nekem, mint egy jó könyv :)

little miss sunshine ¤ 2010.07.16. 16:06:34

@Darklysander:
Blogolás után mindig lesem az e-mailjeim, hogy írtál-e kommentet :P
Örülök, sőt, örvendek, örömtáncozok, hogy ennyire tetszik, még olyankor is, amikor tök gyagya vagyok :D
Köszönöm ^^

Lysander Nephilim 2010.07.16. 16:32:55

@little miss sunshine ¤:
Örülök, hogy örülsz :) Kevés pozitív dolog van mostanában az életemben, és a blogod meg a gondolataid pont ezek közé tartozik.
süti beállítások módosítása